Välkommen

Kiro Praktiken arbetar för din hälsa!

Kiro Praktiken vid Hornstull öppet på tisdagar och fredagar. Du kan boka tid för din behandling online här på hemsidan och via Kiro Praktikens facebook sida.

Klicka på BOKA TID så länkas du vidare till kalendern. Hittar du inte någon tid som passar kan du kontakta mig per telefon eller mail så ordnar jag det.

Kiropraktik kan vara vägen till ett lyckligt liv!

Många gånger har jag mött människor som har väldigt ont någonstans i kroppen. Det kan vara huvudvärk som sitter i  från morgon till kväll, en arm som gör så ont att det är svårt att lyfta kaffekoppen eller ischias som gör att de inte kan sitta ner en längre stund. Smärtan tröttar ut hela kroppen och det ger lätt en psykisk påverkan som yttrar sig i form av sömnstörning, nedstämdhet, håglöshet och sänkt självkänsla.

En kiropraktisk undersökning hjälper dig att få fokus på var det faktiska problemet till din smärta sitter. Kiropraktorn hittar orsaken till dina sympton. I många fall kan kiropraktorn med justeringstekniker och muskelbehandling hjälpa kroppen att återfå god rörlighet och bli smärtfri.

Jag säger inte att kiropraktik i sig gör dig lyckligare men det kan vara nyckeln som hjälper dig bli av med smärta – och det kommer förändra ditt liv!

 

Go to Top