Om Karin Dernulf

Jag arbetar för din hälsa och ditt välmående! Målet för en kiropraktor är att återställa kroppens balans.

Jag tycker om att möta människor och arbetar tillsammans med dig i min behandling. Min utbildning har jag fått under 5 år vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och legitimerad av Socialstyrelsen. Legitimationen betyder att jag lyder under Hälso och sjukvårdslagen. Jag är medlem i Kiropraktiska föreningen i Sverige, KFS. Vidareutbildning sker årligen både via föreningen och fristående kurser.

Kiro Praktiken startades 1998 och sedan dess arbetar jag både med enskilda patienter och företag. Jag är även diplomerad massör samt friskvårdskonsulent och arbetar sedan 2017 även med röstmassage.

Om Karin Dernulf

Jag arbetar för din hälsa och ditt välmående! Målet för en kiropraktor är att återställa kroppens balans.

Jag tycker om att möta människor och arbetar tillsammans med dig i min behandling. Min utbildning har jag fått under 5 år vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och legitimerad av Socialstyrelsen. Legitimationen betyder att jag lyder under Hälso och sjukvårdslagen. Jag är medlem i Kiropraktiska föreningen i Sverige, KFS. Vidareutbildning sker årligen både via föreningen och fristående kurser.

Kiro Praktiken startades 1998 och sedan dess arbetar jag både med enskilda patienter och företag. Jag är även diplomerad massör samt friskvårdskonsulent och arbetar sedan 2017 även med röstmassage.

You have Successfully Subscribed!